Drukwerk voor iedere gelegenheid

Voor geboorte, huwelijk, jubileum of een andere feestelijke gebeurtenis kunnen wij voor u mooie en persoonlijke kaarten maken. Als print, maar ook in Letterpress. Geef uw fantasie de ruimte en wij geven uw fantasie vorm. Met foto’s, schetsen, ideeën, schilderijen, we maken er een kaart van geheel naar uw idee en scherp in prijs.

Geboortekaartjes bij PrintPoint Dordrecht
GEBOORTEKAARTJES
huwelijkskaarten_PrintPoint_Dordrecht
HUWELIJKSKAARTEN

Uitgebreide collectie geboorte en huwelijk

U kunt ook een kaart kiezen uit onze uitgebreide collectie. U kunt in de boeken bladeren bij ons op locatie of u neemt de boeken mee naar huis om daar op uw gemak een keuze te maken. Natuurlijk kunt u de collecties ook online bekijken, maar we merken dat onze klanten het prettiger vinden om de kaarten ‘in het echt’ te zien. De uitstraling van papier en inkt is toch een andere dan die van foto’s op internet.

Rouwkaarten

Juist in moeilijke tijden is persoonlijkheid van groot belang. Die persoonlijkheid vindt u zeker in onze begeleiding voor drukwerk wanneer iemand is overleden. We hebben daarin al heel veel jaren ervaring. We begeleiden u snel en vakkundig naar een persoonlijke rouwkaart. Wij vervaardigen ook liturgieën, dankkaartjes en printen foto’s op A4 en A3 formaat. Wij fotograferen kunstwerken op onze locatie zodat we die direct kunnen reproduceren op een rouwkaart.

ROUWKAARTEN